6 - 9 June 2024 En
9 јуни | МКЦ Дансинг сала | 20:00

VOŁOSI / KALATA / NAKED

купи билет

400 ден.

5 јуни | Кинотека на С. Македонија | 19:00

Agadez / Cesária Évora

(документарни филмови)

купи билет

150 ден.

*влезниците за документарните филмови не се вклучени во комплет билетите